tervetuloa

Ragnarok sijaitsee määrittelemättömässä sijainnissa vuorten ympäröimässä laaksossa, tykkylumen peittämän metsämaiseman keskellä. Näin lähellä pohjoisnapaa ei aurinkoa nähdä talvella ollenkaan. Pimeä taivas kylpee talvisin revontulien väriloistossa ja linnunradan tähdet valaisevat koskematonta lumimaisemaa. Lähimpään kylään on vuorilta sadan kilometrin matka — ja jos joku ikinä vuoristoon eksyy, on tallin pihapiiri katseilta piilossa tiheän kuusimetsän siimeksessä. Ragnarokin asukkaiden ainoa tehtävä on selviytyä pitkästä ja kylmästä talvesta. Yritämme siinä ohella kilpailuttaa hevosiamme sekä luoda uusia sukulinjoja.

Ragnarok on virtuaalinen talli, joka on jatkoa vuonna 2015 perustetulle Sirxirelle. Ragnarok itsessään näki päivänvalon marraskuussa 2016. Nykyään tallin kasvatusrodut on rajattu suomalaisiin, ruotsalaisiin, sekä hieman harvinaisempiin norjalaisiin puoliverisiin. Jalostuksessa pyrimme panostamaan jokaiseen yksilöön valitsemalla sille parhaat mahdollisimmat vanhemmat tarkkaan harkiten, jotta varsasta tulisi kaikin puolin laadukas, lajiinsa sopiva kilparatsu. Ykköstavoitteena on luoda virtuaalimaailmaan paljon uusia puoliveristen sukulinjoja. Haluamme myös tuoda esille muitakin puoliverirotuja, jotka ovat jääneet suosituimpien puoliverirotujen varjoon. Meillä kasvatetut hevoset tunnistat loppuliitteestä Rok. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin pohjolan puoliverisiimme.

Veea

veea@minttusokeri.net
VRL-05805


Äänestä meitä VRL:n tallilistalla


Tämä on virtuaalitalli        Webdesign © VRL-05805        Hevoskuvat © BK-Horses        Taustakuva © Flickr.com / Tom Davidson (by-nc)